PALVELUT

 

Espoolainen visuaaliseen viestintään erikoistunut suunnittelutoimisto A-P Productions auttaa yrityksiä ja yhteisöjä menestymään erottumalla kilpailijoistaan. Osaamisemme kattaa moninaiset graafiseen suunnitteluun kuuluvat osa-alueet logosuunnittelusta kotisivuihin.

Logo, merkki ja tunnus

Hyvä logo on yksinkertaisen pelkistetty, ja kuitenkin erottuva ja luo assosiaation yrityksen tai yhteisön toimintaan. Tunnus muodostuu tavallisesti logon (sanakuva) ja merkin kombinaatiosta, mutta joskus pelkkä tyylitelty logo on toimiva ratkaisu.

Hyvä logo toimii myös kaikissa medioissa, niin painettavissa tuotteissa kuin sähköisissä medioissa.

Katso suunnittelemiamme logoja tästä

Visuaalinen identiteetti ja brändi

Ensivaikutelma luodaan vain kerran – miltä yrityksesi näyttää ulospäin? Anna meidän auttaa Sinua luomaan yrityksellesi tai yhteisöllesi ainutlaatuinen erottuva ilme.

Laadukas visuaalinen profiili, joka esiintyy kaikessa yrityksen tai yhteisön kommunikoinnissa, antaa lupauksen laadusta ja huippuosaamisesta.

Katso lisää tästä

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnitelu on visuaalisen ulkoasun antamista viestille. Se voi pitää sisällään värien, symboleiden ja typografian määrittämistä. Konkreettisia töitä voivat olla painotuotteiden, kuten esitteiden, pakkausten, opasteiden, ja lehtien ulkoasun suunnittelu.

Koska informaatiota tuotetaan nykyään jo enemmän nettiin, täytyy graafisen suunnittelijan hallita myös suunnittelu ja toteutus sähköisiin käyttöliittymiin. Kotisivujen lisäksi A-P Productions toteuttaa myös esimerkiksi 2d- ja 3d-animaatioita.

Infografiikka

Tarvitsetko esityksellesi visuaalisen mallin? Infografiikka (informaatiografiiikka) on tiedon visualisointia, jossa monimutkainen informaatio, teksti tai kaavio pelkistetään helposti omaksuttava muotoon. Käytännössä se voi tarkoittaa tekstiä, diagrammeja ja kuvituksia. Staattisen kuvan lisäksi infografiikka voi olla myös netissä julkaistava dynaaminen esitys, jossa eri osiot voivat toimia interaktiivisesti.

A-P Productions:lla on monen vuoden kokemus vaativista tiedon visualisoinneista.

Katso esimerkkejä infografiikasta tästä

Kotisivusuunnittelu

Internet on jatkuvassa myllerryksessä. Mikä tänään on relevantti tapa toteuttaa sähköisiä palveluita, ei huomenna välttämättä enää ole.

Tällä hetkellä sisällönhallintajärjestelmät (CMS, Content Management System) ovat käytetyin tapa rakentaa sivut. Sisällöntuottajan on helpo itse tuottaa ja päivittää materiaalia sivuille.

Sivujen on myös oltava responsiiviset, eli niiden on skaalauduttava mielekkäästi eri päätelaitteissa, kuten pöytäkoneessa, tabletissa ja kännykässä.

Katso lisää tästä

Muu suunnittelu

A-P PProductions suunnittelee ja toteuttaa Sinulle lisäksi:

  • lehti- ja kirjataitot
  • lehti-ilmoitukset
  • pakkaukset
  • messuosastot
  • opasteet
  • teippaukset
  • 3d-visualisoinnit

 

Takaisin ylös

Ari-Pekka Maunuksela

puh. 0400 514 422

e-mail: ari@approd.fi

© A-P Productions Oy 2019